Tjen penger på å spille dataspill og å teste apps?

Ja, det er faktisk ikke umulig: Du kan nå tjene penger på å gjøre noe så morsomt som å spille dataspill og teste apps, og få betalt for å skrive anmeldelser eller gi rating/likes av disse, eller bare av å teste. Se mer her...

Tjene på apps og spill

Tjen på dataspill: Vi har funnet mange spennende måter å tjene penger på dataspill. Konkrete tiltak til hva du kan gjøre for å tjene penger på spilling finner du her på denne siden, og dette er ting vi har testet selv med brukbart resultat.

18. mai 2024 av 🫰 TJENE PENGER / Tjen penger

Kortversjonen: Det finnes mange sider som viser deg triks og tips om hvordan du kan tjene penger på dataspill og apps. Akkurat nå er denne siden populær blant de som vil tjene på dataspill og apps.

Du kan tjene penger på dataspill som Fortnite, Farmville, SecondLife, World of Warcraft og mange andre spill. Selv på spill som Battlefield, Uncharted, eller Grand Theft Auto er det mulig å tjene penger.

Dette er en introduksjon til alle som ønsker å tjene penger på dataspill. Få inntekter fra noe du liker å drive med uansett, men i stedet for å betale for spillene, kan man altså få betalt for å spille spill!

Den morsomste jobben av alle innen spilling må være å tjene penger på å teste apps og spill, det skal vi ikke skrive så mye om her, da det allerede finnes gode sider på nett som forklarer hvordan man går frem for å begynne å tjene penger på å teste applikasjoner og spill.

Hvordan tjene penger på dataspill?

Her skal vi omtale ulike måter å tjene penger på spill og spilling:

  • Bli en proffspiller: (vanskelig) Mange gamere drømmer nok om å kunne leve av å spille dataspill, og det er faktisk mulig. Ikke bare leve av det, men å bli rik av å spille. Les med nedenfor om hvordan du kan bli en proffspiller, reise verden rundt på spillevent konkurranser og tjene gode penger samtidig som du har det veldig morro.
  • Spill og tjen (middels vanskelighetsgrad): Tjene penger på spill som World of Warcraft, Halo, SWTOR, Battlefield, Modern Warefare og andre spill. Du kan tjene penger på alle plattformer, inkludert datamaskiner som PC, Mac, Playstation 3, Wii, stasjonære og portable konsoller.
  • Videoopptak av spilling (lett): Ta opp video av når du spiller, og publiser på YouTube eller andre sosiale nettverk. Videoen må inneholde noe som er av interesse for et stort antall seere, for eksempel en strategisk gjennomgang eller et underholdende øyeblikk i spillet.
  • Spillanmeldelser (lett): Tjen penger som spillsynser. Dette er en fantastisk mulighet til å tjene penger på hobbyen, og du trenger ikke en ansettelse i TV2 eller lignende for å få betalt. Det går helt fint å være selvstendig spillanmelder ved å bruke f.eks. YouTube eller andre kanaler.
  • Spilltester (lett når du først finner testjobber): Tjene penger på å teste spill, få betaling per oppdrag. Kan ofte utføres online over internett, så geografiske distanser er ikke av betydning.
  • Outsourcing av spilling (vanskelig): Vi nevner også hvordan du kan tjene penger på outsourcing i spillebransjen, for eksempel ved å la andre bygge opp spillekontoer for deg, som du selger videre. Eller ved å la andre kjøpe og videreselge spillkontoer for din regning.
  • Pengespill på nett (gambling): er også en form for spill, og om det ikke akkurat er dataspill, så er det i hvert fall mye penger å vinne her dersom man er heldig eller bare en dyktig spiller.

Nedenfor får du praktiske eksempler på hvordan du tjener penger på alt dette.

Bli en proffspiller

Spill du kan tjene på: Du trenger ikke nødvendigvis være en hardcore gamer for å tjene penger på spill, men blir du proff så har du mulighet til å delta i turneringsspill og vinne millionbeløp på din spillehobby.

Å tjene penger på å spille spill er en realitet for en hel del spillere rundt om i verden. Majoriteten som spiller gjør det utelukkende fordi de synes det er morsomt å spille.

Noen få legger seg i hardtrening og bestemmer seg for å bli en "pro gamer". Det er slett ikke umulig å lykkes som "pro gamer", du trenger ikke være noe multitalent,

Noen få legger seg i hardtrening og bestemmer seg for å bli en "pro gamer". Det er slett ikke umulig å lykkes som "pro gamer", du trenger ikke være noe multitalent, men bare være veldig god i ett spill som det også er pengepremier i.

Det arrangeres pengespill konkurranser i de aller fleste populære spill, så det skal ikke være noe problem.

Dessuten finnes det muligheter også for de som ikke satser på å bli verdensmester i digitale spill.

Tjen penger på å teste spill

Norske spillselskaper har definitivt ingen tradison i å gi bort penger til spillere. Mange spillere står i kø for å gjøre dette frivillig uansett.

Derimot er tankegangen en annen for mange spillselskaper ute i den store verden. I USA har det for lengst blitt vanlig praksis å betale spillere, også for multiplayer-spillere som tester spillet online.

Skal ikke skrive så mye mer om dette her, om du vil lære mer om dette anbefaler vi at du leser deg opp på denne siden som viser deg hvordan du tjene penger på å teste apps og spill.

Tjen penger på World of Warcraft.

Tjene gull og penger: War of Warcraft serien har lenge bydd på muligheter for den som ønsker å tjene penger. Virtuelt gull i Warcraft har faktisk en reell markedsverdi, og spillerprofiler som når et visst antall levels kan selges for gode penger.

Det er gode muligheter til å tjene penger på World of Warcraft. Selv i Norge er det et bra marked for salg av Warcraft-kontoer, og prisen for en god WOW-konto kan i noen tilfeller være så mye som 40.000 kroner, noen ganger enda høyere.

Hemmeligheten til å tjene mye penger på World of Warcraft er å finne ut hvordan man kan få mye gull veldig fort. Juksekoder finnes ikke, men det finnes strategier

Hemmeligheten til å tjene mye penger på World of Warcraft er å finne ut hvordan man kan få mye gull veldig fort. Juksekoder finnes ikke, men det finnes strategier som er såpass gode at de fungerer nesten like godt som en juksekode i praksis.

Bruk denne Warcraft Guiden for å lære deg hvordan du tjener virtuelt gull i WOW så fort som mulig. Dette gullet kan i neste omgang gjøres om til virkelige penger. Med guiden fra Wow Crusher er det lett å fylle opp lommeboka med noen ekstra "høvdinger".

Dataspill + Youtube = penger, mye penger

Tjen på YouTube: Google tjener penger blant annet på reklame som vises sammen med videoer på YouTube. Lag populære videoer og få mange visninger, så kan Google dele disse inntektene med deg.

En annen måte å tjene penger på dataspill er å lage video-anmeldelser av spill, eller å ta opptak mens du spiller. Du bruker en video-opptaksfunksjon for å lage en video når du spiller. Deretter legger du ut videoen din på YouTube.

En annen måte å tjene penger på dataspill er å lage video-anmeldelser av spill, eller å ta opptak mens du spiller. Du bruker en video-opptaksfunksjon for å lage en video når du spiller. Deretter legger du ut videoen din på YouTube. Så kan du bare lene deg tilbake å håpe at videoen vil bli populær.

Les også: Hvordan tjene penger i sosiale medier

For å lykkes med å tjene penger på dette er det selvsagt nødvendig å lage interessante videoer. En interessant video i denne sammenheng kan være for eksempel: Opptak fra et nytt spill, en strategisk gjennomgang av en "level", eller dersom du er flink å spille eller finner på noe morsomt eller bissarre ting du kan gjøre i spillet, er også dette noe som gjerne skaper store visningstall.

Valg av riktige nøkkelord i tittelen er også viktig om du skal få nok visninger på den videoen du publiserer. "Gameplay" er et viktig nøkkelord, ettersom mange søker på dette i YouTube. Dessuten bør du ha med både forkortelsen og hele navnet på spillet det gjelder (for eksempel både "WOW" og "World of Warcraft").

Det er mange måter å tjene penger på YouTube og dataspill, her er en guide som illustrerer hvordan du tjener penger på YouTube.

Kilder

Warcraft: Actually Making money fast with Warcraft

YouTube: How normal people can begin making thousands of dollars every day

Gamers: Turn your passion of gaming into profit

Tjene på sosiale medier

Slik tjener du penger på Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat...

Visste du at noen tjener millioner (til og med milliarder!) på sosiale medier? Det er drømmen for mange, og selv om ingen blir millionær over natten, så er det faktisk mulig for de fleste å tjene penger på Instragram, SnapChat, YouTube, Facebook og andre sosiale medier. Inspirasjon får du her...

Blogging for penger

Blogging: Vil du også tjene penger fra din egen blogg?

Det er ikke så vanskelig å tjene penger på blogging som mange tror. Hvorfor ikke lage en blogg og tjen penger på blogging du også!

Tjene penger på internett

Vil du tjene penger på internett?

Aldri før har det vært så mange gode muligheter til å tjene noen kroner på internett. Her får du en guide til alle de beste måtene å tjene penger på internett akkurat nå. Tips for alle og enhver som drømmer om å tjene online finner du her!

Begynne med valutahandel

Valutahandel: Slik begynner du med valutahandel

Slik lykkes du med valutahandel. Mange drømmer om å lykkes med å tjene penger på kjøp og salg av valuta. Her er en begynnerguide til valutahandel.

Opsjonshandel

Opsjonshandel: Opsjoner er hot hvis du drømmer om en enorm formue

Å handle opsjoner er ikke uten risiko, men de som virkelig lykkes med opsjonshandel er kjent for å tjene enormt mye penger. Det krever en del, men til gjengjeld er det formidable verdier som venter på den som knekker suksess-koden innen opsjonshandel.

Aksjehandel for begynnere

Aksjehandel for begynnere: Slik begynner du med aksjer

Mange ønsker å begynne med aksjehandel, og hvorfor ikke: Du kjenner kanskje noen som har tjent store penger på aksjer, eller fått med deg historier i mediene om dyktige tradere som har blitt millionærer. Hvor vanskelig kan det være! tenker du kanskje. Les om aksjehandel for begynnere her.