Alt om sosial trading

Alt du må vite om sosial trading og sosiale investeringer.

sosial trading

Sosial trading gir deg muligheten til å se, følge og kopiere andres handlinger innenfor et nettverk av tradere. Denne siden inneholder informasjon om CFD-handel. Lesere oppfordres til å sette seg inn i risikoen og fullstendig forstå de ulike instrumenter før man handler i markedet. Alle former for trading innebærer risiko, og mulighetene nevnt på denne siden er ikke noe unntak. Vi forutsetter at våre lesere setter seg inn i hele risikobildet.

18. mai 2024 av 🫰 TJENE PENGER / Finans, valuta, aksjer

Sosial trading er en spekulasjonsform som går ut på å linke sammen tradere, investorer og spekulanter til et gedigent nettverk.

Dette har lenge vært sett på som en teoretisk mulighet, og ideen har blitt nevnt i mange ulike sammenhenger. Til slutt ble sosial trading til virkelighet da de første tjenestene kom og lanserte sine tradingnettverk. I dag består slike nettverket av av millioner tradere som alle drar nytte av deres felles kunnskap.

Prøv sosial trading gratis her og få muligheten til å teste deres handelsplattform så lenge du vil, det er valgfritt om du ønsker å sette inn penger for å ta del i virkelig handel.

Tjene penger på å kopiere andre tradere

Det er hele ideen bak sosial trading. Dette er et stort sosialt investeringsnettverk, der man kan kopiere andre tradere.

Husk likevel at selv om du kopierer en trader som har hatt positiv avkastning år etter år, betyr ikke det at du garantert kommer ut som en vinner om du kopierer denne traderen: Tidligere avkastning er ingen garanti for fremtidige resultater!

Som en trader i et sosialt nettverk kan du tjene på andres kunnskaper om valutahandel og råvarehandel. Men dette er mer enn et netthver hvor man deler kunnskaper, du kan også bruke sosiale tradingnettverk til å trade direkte via deres integrerte handelsplattformer.

For å handle via sosiale handelsnettverk må du bruke deres handelsløsning. Her kan du selv se hva andre tradere handler, og du kan finne de traderne som har oppnådd høyest profitt den siste dagen, siste 30 dager og så videre. Du kan deretter følge med på hva de dyktigste traderne trader.

Med sosial trading kan du også automatisk kopiere handlene til en hvilken som helst trader i nettverket (gjelder de traderne som har tillatt at deres handlinger skal være synlige for andre).

Sosial trading, hva er det egentlig?

Du forstår nå sikkert allerede konseptet sosial trading. Det går ut på å dele erfaringer med andre tradere, og aktivt dra nytte av dette på en konstruktiv måte.

Wikipedia definerer sosial trading som "prosesser der investorer utfører handelsbeslutninger basert på en samlet finansielle informasjon tilgjengelig via ulike nettbaserte applikasjoner".

Sosial finansiell analyse bedre enn teknisk analyse?

Teknisk analyse tar utgangspunkt i historiske kurser. Sosial finansiell analyse tar utgangspunkt i menneskelige handlinger, der man i stedet for å fokusere på kursene i seg selv, kan fokusere på hva de beste traderne foretar seg.

Det er rett og slett et system hvor man strategisk identifiserer "bjellesauer", slik at man nærmest kan helgardere seg for å gjøre gode handelsbeslutninger.

Sosial finansiell analyse er et av flere verktøy en trader bør vurdere å benytte. Det finnes mye informasjon i sosiale investeringsnettverk som selv de profesjonelle traderne ikke har råd til å gå glipp av.

Erfarne tradere kan ikke bare forholde seg til teknisk analyse og fundamental analyse, sosial trading har kommet for å bli.

Hvorfor sosial finansiell analyse?

Frem til nå har fundamental analyse og teknisk analyse vært rådende for å ta beslutninger om investeringer.

Nå har nye sosiale indikatorer gitt investorer og tradere over hele verden ett nytt sett av sanntidsdata som i et åpent system viser alle transaksjoner utført av handelsmenn i nettverket.

Dette er den nye måten å analysere finansmarkedene på. Tross alt er det psykologien som dominerer bevegelsene i finansmarkedet, og med sosial finansiell analyse kommer du nærmere det psykologiske elementet enn noen annen analyseform.

Sosial finansiell analyse er et tradinginstrument som har kommet for å bli.

Den nye måten å tjene penger innen finans

Du trenger ikke lenger basere dine investeringer på tekniske data og fundamentale analyser.

Nå er det ikke lenger teknisk analyse og fundamental analyse som er det viktigste redskapet, i hvert fall ikke om du driver med sosial trading.

Det vil være dumt å ignorere den det sosiale faktoren ved trading. Den som vet litt om trading vet at psykologien dominerer finansmarkedene. Frykt og grådighet er de styrende faktorer. Den sosiale analysen kommer et godt stykke nærmere disse faktorene enn teknisk og fundamental analyse noensinne vil.

Med tiden vil sosial finansiell analyse kunne vise seg å bli den dominerende analyseformen. I dag mangler dataene til at denne analyseformen vil bli særlig utbredt utenfor de nettverk hvor slike sosiale data er tilgjengelig.

Prøv sosiale investeringsnettverk

Hos de sosiale investeringsnettverkene finnes grunnlaget til å utføre sosial analyse på en tilfredsstillende måte, for dette er verdens største investeringsnettverk og dermed det beste utgangspunktet til å utføre sosial finansanalyse.

Sosial trading gir deg muligheten til å bruke data fra millioner av tradere til å foreta investeringsbeslutninger. Du kan velge ut de beste traderne og følge disse automatisk ved å kopiere deres handlinger. Dette utfores helautomatisk, hvilket betyr at du kan lene deg tilbake og la andre tradere gjøre jobben for deg, uten at det koster deg noe ekstra.

Du kan også være en passiv tilskuer til de mest brilliante traderne, og ikke gjøre annet enn å observere, og dermed lære hva de gjør for å tjene penger.

Med sosial trading kan du handle valuta og råvarer. Det er gratis å opprette en konto, og du kan da trade gratis med demo-penger for å få erfaringer med deres handelsplattform.

* Risikoadvarsel. Du bør forstå risikoen i ethvert instrument du ønsker å handle i. Når du fullstendig forstår risikoen, anbefaler vi at du kun investerer penger du har råd til å tape. Bruk aldri kapital som er beregnet på andre viktige ting, slik som betaling av husleie, lån eller mat, til å handle for i markedet. Det finnes ingen trading-strategier som garantert medfører gevinst, og det er alltid en risiko for tap. Girede produkter (lånefinansierte produkter) øker ytterligere denne risikoen.